Ribéry: "Had niks met gebrek aan respect te maken"

wo 13/09/2017 - 15:46 Franck Ribéry heeft zich gisteren de woede van de Bayern-supporters op de hals gehaald. Na zijn wissel in de Champions League-match tegen Anderlecht (3-0) gooide hij woest zijn shirt weg. Op de sociale media haalt hij uit naar die fans.

"Ik ben altijd een eerlijke en loyale speler geweest. Ik houd van de club, ik respecteer de club en ik respecteer de fans", reageert Franck Ribéry, die niemand wilde kwetsen.

"Mijn truitje gooien had niks met een gebrek aan respect of wat dan ook te maken", vindt de Fransman. "Ik maak mijn shirt al meer dan 10 jaar nat voor de club. Sommigen zullen nooit begrijpen wat het betekent om alles te geven voor een club. Ik heb met hen te doen."

"Zolang ik op het veld sta, zal ik met veel passie de clubkleuren verdedigen", belooft Ribéry nog. "Uit liefde voor voetbal en uit liefde voor de fans over de hele wereld."

📷 De beruchte wissel van Franck Ribéry

Franck Ribéry moest gisteren in de 78e minuut naar de kant voor Thomas Müller. De Franse flankaanvaller reageerde woest op de wissel. Hij smeet zijn shirt in de dug-out.


Anderlecht - Bayern München (3-0):