Lukaku geniet niet van 200e goal: "Het is tijd nu voor trofeeën"

wo 14/03/2018 - 06:50 Romelu Lukaku bereikte in de Champions League tegen Sevilla een nieuwe mijlpaal, maar reden om te vieren was er achteraf niet. "Met de kwaliteit in deze groep hadden we moeten doorstoten."

41+17+87+24+31= 2️⃣0️⃣0️⃣ quick maths 😉 @rlukaku9

Een bericht gedeeld door Sporza (@sporza.be) op

"Tijd om nog harder te werken"

Romelu Lukaku, nog altijd maar 24 jaar, maakte tegen Sevilla zijn 200e doelpunt uit zijn profcarrière. Een indrukwekkende statistiek, waar hij achteraf niet van kon genieten.

Mijn doelpunt viel te laat, omdat de laatste pass daarvoor steeds ontbrak
Romelu Lukaku

"Ik sta nu op 200 doelpunten in mijn nog jonge carrière, maar nu is het tijd om trofeeën aan mijn palmares toe te voegen. Tijd om nog harder te werken", schrijft Lukaku op Instagram.

"Toch zal ik mijn ploegmaats nooit afvallen", voegt hij er nog aan toe. Na de match had Lukaku zich immers schijnbaar kritisch uitgelaten. "Mijn doelpunt viel te laat, omdat de laatste pass steeds ontbrak."

"Met de kwaliteit in deze ploeg hadden we moeten doorstoten, maar dat verdienden we niet, want we waren niet goed genoeg. We waren goed begonnen, maar gaven daarna de controle uit handen."

De verslagenheid in de kleedkamer was volgens Lukaku groot. "Er waren spelers aan het huilen, sommigen verstopten hun gezicht. Maar dat is normaal."

Lukaku lucht zijn hart na de match