Belgische fans zien tripje naar Rusland niet zitten: nog 4.500 tickets voor groepsfase

vr 12/01/2018 - 13:56 Vier maanden geleden begon de ticketverkoop voor het WK voetbal in Rusland. De Rode Duivels willen er geschiedenis schrijven, maar de supporters reageren voorlopig maar lauw. Er zijn nog 4.482 tickets te koop voor de drie groepsduels tegen Panama, Tunesië en Engeland.

De Rode Duivels hopen dat het WK in Rusland deze zomer een voltreffer wordt. Ze mikken op het hoogste en zouden in de groepsfase dan ook geen moeite mogen hebben met Panama, Tunesië en Engeland.

Maar voorlopig zullen ze niet veel steun krijgen van het publiek. Voor het duel tegen Panama zijn er nog maar 194 fans die een ticketje op zak hebben, voor die wedstrijd zijn er in totaal 2.336 plaatsen gereserveerd voor Belgen. Het duel tegen Tunesië kon al meer mensen bekoren met 515 verkochte kaartjes van de 2.211 beschikbare plaatsen.

Het laatste groepsduel tegen Engeland spreekt het meest tot de verbeelding. Daarvoor zijn al meer dan de helft van de beschikbare tickets de deur uit: 755 van de 1.419. Sommige fans zijn al bijzonder optimistisch. 215 supporters hebben een ticket voor de finale gekocht.

Supportersclub 1895 laat weten dat er dus nog heel veel mensen meekunnen naar Rusland, waar het WK over 160 dagen begint. De voorverkoop van leden duurt nog tot 31 januari. Meer informatie is hier te vinden.