Vertonghen fusilleert zijn broer in de tuin

do 31/05/2012 - 07:34 De boog kan niet altijd gespannen staan en dus laten de Rode Duivels na de training stoom af. Op hun Twitter-pagina's geven de internationals een stukje van hun privé-leven bloot: Vertonghen voetbalt in de tuin van zijn ouders, Defour gaat een hapje eten en Lukaku "chillt" met broer Jordan.

De Rode Duivels bereiden zich in de buurt van Luik al een paar dagen voor op de oefeninterland van zaterdag in en tegen Engeland.

twitter.com/steven_defour35

Marc Wilmots houdt zijn groep strak in het gareel, maar na de training is er tijd voor ontspanning. Enkele Rode Duivels sturen via Twitter foto's de wereld in van hun vrijetijdsbesteding.

Zo heeft Porto-speler Steven Defour (foto hiernaast) van zijn terugkeer in België gebruik gemaakt om bij te kletsen met zijn kameraden. "Restaurant met vrouw en beste vriend # gezellig", tweette hij gisteren vanuit een Italiaanse zaak in Genk.

Na het etentje trakteerde Defour zichzelf op een toetje. "En nog een cinema er bovenop", schrijft hij. De middenvelder kocht een kaartje voor American Pie 4, een Amerikaanse komische film.

Jan Vertonghen (grote foto boven in het artikel) zocht dan weer het ouderlijke nest op. "Where it all started! Me & my bro # home # freekick", schrijft hij in het Engels.

Op de foto kunnen zijn ruim 64.000 volgers zien hoe Vertonghen op blote voeten een aanloop neemt. De verdediger van Ajax en de nationale ploeg is klaar om de bal (en zijn broer) door het net te rammen.

Ook Lukaku neemt tijd voor zijn familie

twitter.com/R_Lukaku

Het is een publiek geheim dat Romelu Lukaku het goed kan vinden met zijn broer Jordan, linkerflankspeler bij Anderlecht en blijkbaar een grote fan van de Amerikaanse basketbalclub Chicago Bulls.

De spits van Chelsea en zijn broer brachten gisteren samen dan ook heel wat tijd door (foto hiernaast), tot tevredenheid van de oudste Lukaku.

"Leuke namiddag", tweette de aanvaller van Chelsea naar zijn meer dan 65.000 volgers. "Nu lekker slapen, maar eerst met mama wat tijd spenderen."