Buitenspel of niet? Kijk naar dé fase uit Anderlecht - Club Brugge

ma 16/04/2018 - 12:15 De topper van de derde speeldag in de play-offs is uitgedraaid op een zege voor Anderlecht. Bekijk hieronder enkele (veelbesproken) fragmenten uit de match tussen de leider en de titelverdediger.

Anderlecht Club Brugge

Buitenspel volgens videoref

De videoscheidsrechter eist de hoofdrol op in Anderlecht - Club Brugge op. 10 minuten voor tijd brengt Diaby de bezoekers op gelijke hoogte, maar het doelpunt telt niet. De videoref merkt op dat de aanvaller nipt buitenspel loopt. Het bestuur van Club Brugge kan het niet geloven.

VRT ???media.video.type.mz_vod???

Knal tegen de lat

Diaby had ook de score kunnen openen. Na 5 minuten mikt hij vanuit een schuine hoek tegen de lat.

VRT ???media.video.type.mz_vod???

T knikt de 1-0 binnen

De goal van Teodorczyk telt wel. De Poolse centrumspits knikt in het begin van de tweede helft het enige doelpunt van de match binnen. Zijn tweede treffer in de play-offs viert hij met de T van Teodorczyk.

???media.video.type.mz_vod???

Le nouveau Coucke

Marc Coucke straalde. De kersverse voorzitter van Anderlecht ziet er 10 jaar jonger uit met zijn frisse look. Een idee van zijn vrouw?

Bier voor Refaelov en Vormer

Club-aanvaller Lior Refaelov krijgt bekers bier over zich heen wanneer hij na een uur het terrein verlaat. Ook Gouden Schoen Ruud Vormer maakt kennis met de aanhang van Anderlecht.

VRT ???media.video.type.mz_vod???

Anderlecht - Club Brugge (1-0):