Oulare: "Als ik mag kiezen, blijf ik nog een jaar bij Antwerp"

vr 12/01/2018 - 12:41 Obbi Oulare heeft dit seizoen al heel wat pech gekend, maar er is licht aan het einde van de tunnel. Op de winterstage van Antwerp in Spanje werkt hij hard aan zijn comeback. De spits wil eindelijk wat stabiliteit in zijn leven. "Zodra ik fit ben, mag ik hier spelen. Dat is de droom van elke voetballer."

Antwerp

Ik wil de volgende wedstrijd spelen tegen Club Brugge.
Obbi Oulare

Obbi Oulare heeft door blessureleed nog maar 7 wedstrijden voor Antwerp in de Jupiler Pro League op zijn teller staan. Eind oktober liep hij een spierscheuring op in de quadriceps van zijn rechterbeen. Voor coach Bölöni stond hij ook iets te zwaar.

Op de winterstage in Spanje trainde hij weer mee met de groep. "Ik ben eindelijk weer fit. Ik ben bij Antwerp begonnen zonder voorbereiding en meteen hervallen in een spierblessure. Dan kwam ik terug en liep ik een nieuwe blessure op. Maar dat is het leven, je kunt niets anders doen dan hard werken en gewoon elke dag opstaan en vechten."

"Ik wil de volgende match spelen. Het is een belangrijk duel thuis tegen Club Brugge, maar we zullen zien of ik 100% wedstrijdfit ben. Als ik volgende week train en ik voel me goed, dan denk ik wel dat ik kans maak. Al beslist uiteindelijk de coach. Mijn gewicht komt wel in orde, al is het nog niet wat het moet zijn. Ik heb wel 2 keer een individuele duurloop gedaan."

"Alles is mogelijk. We komen uit tweede klasse en staan nu 4e"

Alles is mogelijk, daar zijn wij het bewijs van.
Obbi Oulare

Antwerp doet het zeer goed in de eerste klasse. Het staat 4e met 8 punten voorsprong de 7e in de stand. Met nog 9 speeldagen te gaan lonkt Play-off I voor de promovendus.

"We hebben nu meteen 3 moeilijke wedstrijden. Het zal een beetje afhangen van die resultaten. Als we niet te veel punten laten liggen in die wedstrijden, dan is alles mogelijk. Alles is altijd mogelijk. Daar zijn wij het bewijs van. We komen net uit tweede klasse en we staan 4e. Dat is dik verdiend, we hebben er hard voor gewerkt."

"Als ik mag kiezen dan blijf ik nog een jaar bij Antwerp"

Antwerp huurt Obbi Oulare van Watford. Toch is het voor Oulare geen prioriteit om weer aan de slag te gaan bij de club uit Engeland. "Zodra ik fit ben mag ik spelen. Dat is de droom van elke voetballer. Dus uiteraard voel ik me goed bij Antwerp."

"Ik wil eindelijk wat stabiliteit in mijn leven. Ik heb nog een contract van 3 jaar bij Watford, we zullen wel zien. Maar als ik mag kiezen zou ik graag nog een tweede jaar bij Antwerp blijven."

VRT ???media.video.type.mz_vod???