De Sutter: "Niets van mijn kwaliteiten verloren"

za 07/07/2012 - 09:42 Tom De Sutter lijkt herboren. De spits is zeer tevreden met de nieuwe coach John van den Brom. "Ik krijg nu veel meer input van de coach dan onder Ariël Jacobs", zegt De Sutter.

Anderlecht

Tom De Sutter (27) gelooft opnieuw in zijn kansen. Op stage houdt John van den Brom de spits nauwlettend in het oog.

Ik wil tonen dat ik niets van mijn kwaliteiten verloren heb.
Tom De Sutter

"Een trainer die streng voor je is, ziet wellicht iets in jou", vertelt De Sutter in de kranten. "Ik krijg nu al veel meer input van de coach dan vorig seizoen van Ariël Jacobs."

"Ik train alvast scherp en met plezier. Ik voel dat ik ook meer inbreng heb in de groep."

Hij blikt nog een keer terug op de moeilijke periode. "Sommigen zeggen dat ik harder op tafel had moeten slaan. Maar dat zit niet in mijn karakter."

De Sutter wil wel wat meer aan zich zelf denken. "Teamspirit is belangrijk, maar ik moet niet altijd iedereen proberen tevreden te stellen."

"Geregeld in de basis staan"

Tom De Sutter wil dit seizoen zijn kans grijpen in het Vanden Stockstadion. "Ooit wil ik misschien wat ervaring opdoen in het buitenland. Maar nu hoop ik op een seizoen met meer speelkansen", zegt hij.

Voor De Sutter is de nieuwe coach een verademing. "Voor mij was het onder Jacobs altijd hetzelfde. Ik wil de nieuwe coach echt overtuigen, zodat ik geregeld in de basis sta."

"Ik wil tonen dat ik niets van mijn kwaliteiten verloren heb", besluit de spits.