Logo ${match.homeTeam.name} Beerschot Wilrijk
5
Logo ${match.awayTeam.name} Roeselare
0
einde
Eerste klasse B - Speeldag 13 27/10/2017 20:30

Beerschot Wilrijk stuurt Roeselare naar huis met forfaitscore

vr 27/10/2017 - 22:28 Beerschot Wilrijk heeft OH Leuven onder druk gezet in de strijd om de eerste periodetitel. De thuisploeg scoorde vijf keer tegen een onmondig Roeselare. OHL moet morgen winnen om gelijke tred te houden en scoort ook best zoveel mogelijk.

De strijd om de eerste periodetitel nadert zijn ontknopping. Een zege was dus van groot belang voor Beerschot Wilrijk. Dat had de thuisploeg goed begrepen. Als een generaal trok Losada het spel naar zich toe en dat loonde.

De Argentijn zette na acht minuten een actie op die via Placca bij Messoudi belandde. Die liet Biebauw geen kans. Messoudi zorgde nog voor het halfuur voor 2-0 op assist van François.

Roeselare was niet in staat veel weerwerk te bieden en incasseerde voor de rust nog een derde goal. Losada kon de bal net binnenhouden en Placca scoorde.

De doelpuntenmachine van Beerschot Wilrijk denderde rustig verder na de rust. Uitblinker Losada maakte vanop de stip de 4-0 na een fout in het strafschopgebied op Hoffer. Placca zorgde voor de 5-0-eindstand na 63 minuten spelen.

In de stand heeft Beerschot Wilrijk, met een match meer gespeeld, drie punten en een gewonnen match meer dan OHL. Door de ruime zege is het doelpuntensaldo van de Antwerpenaren nu ook beter dan dat van de Leuvenaars.

Fase per fase • live berichtgeving

  • Einde 22:23
  • Start tweede helft 21:34
  • Rust 21:20
  • Start eerste helft 20:31
 

Eerste klasse B  |  Speeldag 13

Beerschot Wilrijk 5-0 Roeselare
Westerlo 0-1 Lierse SK
OH Leuven 1-0 Union
Tubeke 1-1 Cercle Brugge

Matchinfo