Topbaseballer vraagt time-out aan om vriendin ten huwelijk te vragen

di 10/10/2017 - 12:18 Romantiek in de Belgian Baseball Series, het kan. Tijdens de felbevochten eerste wedstrijd tussen de Borgerhout Squirrels en de Brasschaat Braves sloeg Kenny Van den Branden nietsvermoedend toe. De pitcher van thuisploeg Squirrels liet de match stilleggen en vroeg vanaf zijn vertrouwde plek - de werpheuvel - zijn vriendin ten huwelijk. Die zei volmondig ja.

Van den Branden, al jaren een vaste waarde bij de nationale ploeg, verraste vriend en vrijand door in de laatste inning een time-out aan te vragen.

In de stromende regen verwachtte het publiek een pitcherswissel, wat een pitcher normaal niet zelf aanvraagt. Maar het werd iets helemaal anders: Magalie Ielegems werd naar voren geroepen, Van den Branden ging voor haar op de knieën in het bijzijn van een 300-tal aanwezigen, familie, kinderen, teammaten en fans.

En ze zei ja. Een staande ovatie was hun deel, ook van de tegenstander uit Brasschaat. En Van den Branden won 2 keer, want ook met de Squirrels bleef hij de Braves met 7-2 de baas.

Meer foto's van het aanzoek:

AP

Het antwoord van vriendin Magalie:

Yes Yes Yes.. I do .. 💍🥂With the Man of My Life ❤️

Een bericht gedeeld door Ielegems Magalie (@magalieylano) op