Volg het sportnieuws op de voet met de Sporza App

wo 23/07/2014 - 15:34 Het WK in Brazilië is afgelopen en dus komt er ook een einde aan onze speciale app. Maar verwijder hem niet, want voortaan kunt u er terecht voor onze live-verslaggeving en het meest recente sportnieuws.

U kunt in de Sporza App terecht voor live updates van de Jupiler Pro league en de belangrijkste Europese voetbalcompetities.

Uiteraard kunt u er ook genieten van alle wedstrijden van de Rode Duivels. Daarnaast is er plaats voor wielrennen, veldrijden, tennis en zaalsporten.

Naast de live-verslaggeving, is er ook plaats voor nieuwsberichten en videobeleving. U kunt hier onder andere terecht voor de hoogtepunten van de Jupiler Pro League nog dezelfde avond van de wedstrijd (rond 23u).

Deze app is een startpunt, geen eindpunt. Sporza zal in fases de app ombouwen tot een volwaardige, hedendaagse mobiele applicatie.

In de komende weken en maanden zullen voortdurend nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen worden uitgevoerd aan de app en zullen er regelmatig nieuwe updates worden uitgevoerd.

De Sporza app blijft gratis beschikbaar voor zowat alle mobiele toestellen.

Waar download ik de app?

De Sporza App is terug te vinden in de App Store of de Google Play Store. U zal hem vinden als u zoekt op 'Sporza', maar u kunt hem ook rechtstreeks bereiken via deze links: