Acteur Bill Murray schenkt ticket voor MLB-finale aan fan zonder kaartje

wo 02/11/2016 - 17:41 In de VS kent het baseballseizoen zijn ontknoping met de World Series tussen de Chicago Cubs en de Cleveland Indians. Acteur Bill Murray, een notoire Cubs-fan, hielp een supporter zonder ticket aan een felbegeerd zitje in het stadion.

De Chicaco Cubs en de Cleveland Indians speelden afgelopen nacht hun zesde wedstrijd in de World Series. Thuisploeg Cleveland kon zich bij winst verzekeren van de titel, tickets voor de wedstrijd waren dan ook onvindbaar of onbetaalbaar.

Karen Michel, een fan van de Chicaco Cubs, was op goed geluk naar Cleveland afgezakt in de hoop toch nog een kaartje te versieren voor de wedstrijd. Aan de kassa kreeg ze uiteraard te horen dat het stadion uitverkocht was.

Net op dat moment passeerde acteur en Cubs-supporter Bill Murray. Michael besloot hem te volgen en een wonder geschiedde. Murray draaide zich om en bood de vrouw een kaartje aan. Aan de zijde van de acteur zag ze hoe haar favoriete team de partij won en zo een beslissende zevende wedstrijd uit het vuur sleepte.

"Ik dacht dat hij me een gewoon kaartje gaf, maar het was echt een ticket om naast hem te zitten. We praatten over onze jeugd als Cubs-supporter en dat soort dingen", vertelt Karen Michel.